Karakimse İlkokulu
Karakimse Köyü

VİZYON

Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, çağdaş, laik, Atatürk´ çü, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır.

MİSYON

Milli Eğitimin genel amaçları, Temel İlkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, demokrasiye inanan ve demokratik katılımı uygulayan, evrensel değerlere sahip, farklılıklarıyla övünen, geleceği şekillendirme sorumluluğu ile mükemmelliği hedefleyen, değişim – gelişim ve yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip eden ve kullanan, bilimsel düşünen ve proje geliştiren, kendini gerçekleştiren öğrenciler yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :normal

normal